Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 20 Eylül 2024

Zülfikar Anbarkaya, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanlığı’nı yönetmeye talip oldu

Anadolu Üniversitesi Siyaset ve Kamu Yönetimi mezunu olan Zülfikar Anbarkaya, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda AK Parti Ümraniye İlçe Başkanlığı’na aday adayı olduğunu açıkladı.

AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcısı, Seçim İşleri Başkanı Zülfikar Anbarkaya, sosyal medya hesaplarından AK Parti Ümraniye İlçe Başkanlığına Aday Adayı olduğunu açıkladı.

Mahalle kadrolarından bu yana teşkilatlarda aktif görev alan tecrübeli siyaset adamı, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan takdir ettiğinde kutsal hizmet bayrağını daha yukarılara taşıyacağının sözünü verdi. Aday adaylık süreci için çalışmalarına başlatan Zülfikar Anbarkaya, Ümraniye teşkilatlarından destek ve dua istedi.

ZÜLFİKAR ANBARKAYA, SİYASET VE KAMU YÖNETİMİ MEZUNU

Anadolu Üniversitesi Siyaset ve Kamu Yönetimi mezunu olan ve Gümüşhane Üniversitesi Siyaset ve Kamu Yönetimi Ana Bilim Dalı öğrenimi devam eden Zülfikar Anbarkaya sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda şunları söyledi:

“Saygıdeğer Ümraniyeli hemşehrilerim,

Kıymetli dava ve yol arkadaşlarım;

Kuruluşundan bugüne kadar, mahalle teşkilatından ilçe yönetimine ve icra kuruluna kadar çeşitli kademelerinde aralıksız görev aldığım AK Parti teşkilatımızın ilçe kongresinde Ümraniye ilçe Başkanlığı’na aday olduğumu sizlerle paylaşmak istiyorum.

Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ve Türkiye Yüzyılı hedefi doğrultusunda hep birlikte çalışmak için desteğinizi ve duanızı bekliyorum.

Kongremizin Ümraniye’mize, İstanbul’umuza ve Türkiye’mize hayırlı olmasını temenni ederim.”

 

selyus