Ana Sayfa ÇEVRE 22 Eylül 2024

İstanbul’da bir metrobüs kazası daha yaşandı: yaralılar var

İstanbul halkı bugün metrobüs kazaları ile sarsılıyor. Avcıların ardından bir metrobüs kazası daha yaşandı. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde 2 metrobüsün karıştığı bir kaza meydana geldi. Kazada yaralanan vatandaşlar hastaneye sevk edildi.

İstanbul’da metrobüs kazaları yaşanmaya devam ediyor. Avcılar’da yaşanan kazanın ardından bu kez 15 Temmuz Köprüsü’nde korku dolu anlar yaşandı.

İstanbul’da, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü durağında 2 metrobüsün karıştığı trafik kazasında yaralanan 3 kişi hastaneye kaldırıldı.

3 YARALI HASTANEYE KALDIRILDI

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezinden yapılan açıklamaya göre, D-100 kara yolundaki 15 Temmuz Şehitler Köprüsü durağı Edirne istikametinde saat 17.22’de 2 metrobüsün karıştığı trafik kazası meydana geldi.

Kazada hafif şekilde yaralanan 3 kişi hastaneye kaldırıldı. Kaza nedeniyle trafik akışında ve metrobüs seferlerinde aksaklık yaşanmadığı ifade edildi.

GÜN İÇERİSİNDE İKİNCİ KAZA

Bir kaza da bu sabah Avcılar’da yaşandı. Durakta bekleyen metrobüse arkadan gelen başka bir metrobüsün çarpması sonucu 2 kişi hafif yaralandı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sosyal Tesisleri durağına yanaşmaya çalışan metrobüs, yağıştan dolayı kayganlaşan yolda sürücü M.H.G’nin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine durakta yolcu almak için bekleyen M.K’nin kullandığı metrobüse çarptı. Kazada T.Y. ve M.A. hafif yaralandı.

ŞOFÖR GÖZALTINA ALINDI

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye götürüldü. Kaza nedeniyle Küçükçekmece istikametinde bir süre aksayan metrobüs seferleri, araçların yoldan çekilmesiyle normale döndü.

Kazanın ardından polis ekiplerince yapılan çalışmada, metrobüs şoförü M.H.G. gözaltına alındı. Sürücü, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından dosyası adli makamlara gönderilmek üzere serbest bırakıldı. Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr

selyus