Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 29 Eylül 2024

Mustafa Destici’den Ümit Özdağ’a: nesebi gayri sahih it oğlu it” tir’

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, kendisine “p*ç” diyerek hakaret eden Zafer Partisi’nin İslam ve Müslüman düşmanı Faşist Ümit Özdağ’ı etiketleyerek ağır ifadeler de bulundu.

Destici paylaşımında:

“Büyük Birlik Partisi’ne “Milliyetçi değiller” hadsizliğinde bulunan; Müslümanların ilk kıblesinin bulunduğu Peygamber Efendimizin miraca yükseldiği Kudüs için, “Bizimle alakası yok” diyen; Srebrenitsa’da binlerce masum soykırıma uğrarken “Onlar Boşnak”, Kosova Savaşında “Onlar Arnavut” diyerek sessiz kalan; Rusya ve Çin’den fonlandığı iddia edilen yıllarda Kırım’ı, Doğu Türkistan’ı ağzına alamayan; Çin Komünist Partisi, Mossad ve CIA yetkilileriyle her fırsatta görüşen; Soros’un çocuğu; sadece Müslüman mülteciler için “Sovyet Stalin modeli ile, trenlere, otobüslere doldurarak olmadı, Mancınıkla geri göndereceğim” diyecek kadar Müslümanlardan nefret eden ; terörist İsrail’in katliamlarına “Filistin bizim davamız değil” diyerek destek veren; her fırsatta İslam’a ve Müslümanlara saldıran bir kişi necip “Türk Milleti”nin de, asil “İslam ümmeti”nin de bir parçası olamaz.

“Filistin bizim davamız değil” diyerek destek veren; her fırsatta İslam’a ve Müslümanlara saldıran bir kişi necip “Türk Milleti”nin de, asil “İslam ümmeti”nin de bir parçası olamaz.

Şehit Liderimin sözleriyle olsa olsa, “nesebi gayri sahih it oğlu it” tir.

Ne de söylemiş üstad:

Pezevenklik mi desem; Azdır der, bizim mihenk. Ama, kız satan değil, Vatan satan pezevenk!.. Vatan satan pezevenk!…  (N.F.K)”

NOT: Nesebi Gayri Sahih: “Yasal olmayan bir birleşme sonucu doğan çocuk.”

selyus