Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 21 Ekim 2024

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “İhanet ağının mimarı olan bir haindi”

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti MKYK sonrası açıklamalarda bulundu. Çelik, FETÖ lideri Gülen’in ölümü hakkında “Emperyalizme firavunluk yapmış bir haindi.” dedi. Yenidoğan çetesinin tamamen kazınacağını da belirten Çelik, “En ağır cezayı almaları için çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

AK Parti Genel Merkezi’ndeki MKYK Toplantısı sonrasında parti sözcüsü Ömer Çelik açıklamalarda bulundu.

FETÖ lideri Fetullah Gülen’in ölümü hakkında konuşan Çelik, “Ülkemizdeki milli egemenliği gasbetmeye çalışan emperyalist projelerin taşeronluğunu yapmış biriydi” dedi.

İşte AK Parti Sözcüsü Çelik’in açıklamalarından derlenenler;

Fetullah Gülen vatansız olarak dünyayı terk etti. Dinimizle, milletimize ve insanlığa yaptığı kötülükler. Böyle bir şahsın ismini Netanyahu ile yan yana yazdırmaktan başka bir sonuç doğurmayacaktır.

“EMPERYALİZME FİRAVUNLUK YAPMIŞ BİR HAİNDİ”

Gerek 15 Temmuz gerek sonrasında yürüttükleri faaliyetler, ordumuza ve milletimize kötülük yapmak için taşeronluk yaptıklarını göstermektedir. Fetullah Gülen kurduğu ihanet şebekesi ve hizmet ettiği odaklar için ihanet ve cinayet ağının mimarlığını yapmıştı. Emperyalizmin belamlarına firavunluk yapmış bir haindi. Bütün suçlarıyla, ihanetleri ve cinayetleriyle birlikte dünyayı terk etti.

Örgütün fiziki unsurlarıyla sonuna kadar mücadele edeceğimiz kararında hiçbir gevşeme yoktur. Bu zihniyetle de aynı güçle mücadele etmemiz gerektiğini farkındayız. Aynı ihanet ve cinayet şebekesini işlevsel kılmak için çeşitli ülkelerde ülkemize karşı bağlantılar kurmaya çalıştıklarını görüyoruz. Ülkemizdeki milli egemenliği gasbetmeye çalışan emperyalist projelerin taşeronluğunu yapmış biriydi. Dünyayı da büyün kötülüklerle birlikte terk etti. Kimler tarafından himaye edildiklerini de gördük. Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr

selyus