Ümraniye Belediyesi, Azerbaycan’a destek için belediye binasına metrelerce büyüklükte Azerbaycan ve Türk bayrağı astı. Türk ve Azerbaycan bayrağını yan yana gören vatandaşlar, duygu dolu anlar yaşadı.
Ümraniye Belediyesi, Ermenistan’a karşı büyük bir mücadele veren Azerbaycan’a destek için belediye binasına dev büyüklükte Azerbaycan ve Türk bayrağı astı. Özellikle Azerbaycan’ın bağımsızlık günü olan 18 Ekim’den bir gün önce asılan bayraklar vatandaşları da duygulandırdı.
Bayrakları yan yana gören İhsan Aslan, “Çok güzel karşıladım bu olayı. İki bayrak yanyana çok yakışmış. Azerbaycan’ı her türlü, her şekilde destekliyoruz. Her zaman arkasındayız. Buradan tüm Azerbaycan’a selamlarımızı gönderiyorum” dedi.
Ümraniyeliler de bayrakların yan yana olmasından dolayı duydukları heyecanı anlatarak Azerbaycan’a olan desteklerini dile getirdiler.

Ümraniye Belediyesi’nden qardaş Azerbaycan’a bayraklı destek
Benzer Haberler
-
Başkan Aksoy, “Lavanta Emekli Evi” projesini tamamlayarak açılışını gerçekleştirdi
-
Sultangazi Belediye Başkanı Dursun işçilerle birlikte halay çekti
-
Sultanbeyli’de yaşlılara büyük hizmet
-
Karaköy ve Mercan’da İBB’nin otopark eziyeti: “CHP zihniyeti, yıktılar tekrar yapmıyorlar”
-
Yolsuzluk soruşturmasında ‘ev hapsi’ uygulanan İSKİ Genel Müdürü Şafak Başa’nın Savcılıkta verdiği ifade ortaya çıktı
-
İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Ramazan Gülten’in Savcılıkta verdiği ifade ortaya çıktı
-
İBB’ye yönelik yolsuzluk soruşturmasında İSKİ, İSFALT ve KİPTAŞ’a yazı yazıldı
-
İBB depreme kulak tıkadı
-
Depremle gündeme gelen İstanbul’un iki farklı şehirleşmesi havadan görüntülendi
-
Tecrübeli yerel yönetici Hüseyin Komekçi, Şişli Belediye Başkan Yardımcısı oldu
-
Arnavutköy Belediye Başkanı Candaroğlu’ndan İBB’ye tepki: “Yıkım kararı siyasi”
-
Metro İstanbul’da sözleşme krizi… İşçiler greve çıktı!