Ana Sayfa ÇEVRE 23 Temmuz 2024

Pendik’te aynı gün üç ayrı olay

İstanbul’un Pendik ilçesinde aynı gün üç ayrı olay yaşandı.

Akşam saatlerinde 2 kadın arasındaki tartışma bir anda şiddetlenerek kavgaya dönüştü. Kavga esnasında kadınlardan biri diğerinin saçından tutarak yere savurdu.

Bir diğer olay ise otluk alandaki çıkan yangın inşaatı devam eden bir camiye sirayet etmeden söndürüldü.

Yine bir asker eğlencesi konvoyunda motosikletle seyir halindeki şahıs, belinden çıkardığı silahla havaya rastgele ateş açtı.

PENDİK’TE KADINLARIN KAVGASI KAMERADA

Pendik’te iki kadın arasında çıkan kavgada kadınlardan biri diğerinin saçından tutarak yere savurdu. Yere savrulan kadın “Senden şikayetçi olacağım” diyerek karakola gitti. Kavga anı cep telefonu kameralarınca saniye saniye görüntülendi.

Olay, İstanbul Pendik ilçesinde akşam saatlerinde yaşandı. İddiaya göre, iki kadın arasında henüz sebebi bilinmeyen şekilde sözlü tartışma çıktı. İkili arasındaki tartışma bir anda şiddetlenerek kavgaya dönüştü. Kavga esnasında kadınlardan biri diğerinin saçından tutarak yere savurdu. Yere savrulan kadın ayağa kalkarak “Senden şikayetçi olacağım” diyerek karakola gitti. Yaşanılan olay ise çevredeki bir vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Görüntülerde iki kadının kavga ettiği ve bir kadının diğerini saçından tutarak yere savurduğu görülüyor.

PENDİK’TE OTLUK ALANDAKİ YANGIN KORKUTTU

Pendik’te otluk alandaki yangın inşaatı devam eden bir camiye sirayet etmeden söndürüldü.

Olay, İstanbul Pendik ilçesi, Esenyalı Mahallesi, Yıldırım Sokak üzerinde boş otluk alanda saat 22.00 sıralarında yaşandı. Edinilen bilgiye göre, otluk alanda bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın bir anda rüzgarın da etkisiyle büyüyerek tüm otluk araziyi kapladı. Çevredeki vatandaşlar tarafından itfaiye ekiplerine haber verildi. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından yapımına devam edilen inşaat halindeki camiye alevlerin sıçramaması için önlem alındı. Yaklaşık yarım saatlik uğraşın sonucunda otluk alandaki söndürüldü. Alevlerin camiye sirayet etmemesiyle faciadan dönüldü. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

PENDİK’TE ASKER EĞLENCESİ KONVOYUNDA HAVAYA RASTGELE ATEŞ AÇILDI, O ANLAR KAMERADA

Pendik’te asker eğlencesi konvoyunda motosikletle seyir halindeki şahıs, belinden çıkardığı silahla havaya rastgele ateş açtı. O anları ise konvoydaki başka bir kişi saniye saniye kaydetti.

Olay, geçtiğimiz gün akşam saatlerinde İstanbul Pendik ilçesi, Esenyalı Mahallesi, Esenyalı Caddesi üzerinde yaşandı. İddiaya göre, asker uğurlama eğlencesine katılan bir kişi, asker uğurlama konvoyunda motosikletle seyir halindeyken belinden çıkardığı silahla havaya rastgele ateş açtı. Havaya ateş açma görüntülerini ise aynı konvoyda yer alan başka bir kişi saniye saniye kaydetti.

Görüntülerde konvoy hâlinde ilerlerken motosiklet üzerinde seyir halinde olan bir şahsın belinden silah çıkardığı ve silahla havaya rastgele ateş ettiği görünüyor.

selyus