Ana Sayfa EĞİTİM 16 Eylül 2024

MÜMDER Başkanı Mehmet Genç oldu

Marmara Üniversitesi Mezun ve Mensupları Derneği (MÜMDER) Olağanüstü Genel Kurulu, İstanbul Cağaloğlu Hüsamettin Yivlik Geleneksel Türk Sanatları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi toplantı salonunda gerçekleşti. Genel Kurul da yeni başkan tecrübeli STK’cı Mehmet Genç oldu. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Marmara Üniversitesi’nden mezun olmaktan gurur duyuyorum.” dediği okulun Mezun ve Mensupları Derneği’nde (MÜMDER) bayrak değişimi vardı.

Abone Haber’in haberine göre Marmara Üniversitesi Mezun ve Mensupları Derneği (MÜMDER) Olağanüstü Genel Kurulu’nda açılış konuşması mevcut başkan Engin Genç tarafından yapıldı. Ardından, yönetim kurulu faaliyet raporu ile denetleme kurulu raporları sunularak oy birliği ile ibra edildi. Akabinde, tüzük maddeleri üzerinde yapılan değişiklikler görüşüldü ve kabul edildi.

2024-2026 dönemi için yeni yönetim kurulu seçimi, genel kurulun en önemli gündem maddelerinden biriydi. Yapılan seçimde, yeni Başkan Mehmet Genç ve ekibi oy birliğiyle yönetim kurulu olarak göreve seçildi. Mehmet Genç, konuşmasında MÜMDER’in temellerinin 1980’li yıllarda atıldığını ve 1994 yılında resmen kurulduğunu hatırlatarak, derneğin bugüne kadar yaptığı çalışmaları daha ileriye taşımak için çaba sarf edeceklerini belirtti. Yeni dönemde Marmara Üniversitesi yönetimi, öğrenim gören öğrenciler ve üniversiteden mezunlarla daha fazla etkileşim içinde olacaklarını söyleyen Genç, özellikle mevcut üyeler ve derneğe yeni katılacak mezunlar için eğitim, sosyal, kültürel ve burs programlarına ağırlık vereceklerini vurguladı.

MÜMDER GENEL BAŞKANI MEHMET GENÇ

Dilek ve temennilerin paylaşılmasının ardından, olağanüstü genel kurul toplantısı, eski yönetim kurulu üyelerine plaket takdimi ve MÜMDER üyelerinin katıldığı geleneksel aile fotoğrafı çekimi ile sona erdi. Toplantıya katılan üyeler, birlik ve dayanışma mesajları vererek yeni yönetimin başarılı çalışmalarına destek olacaklarını belirtti.

MÜMDER 2024-2026 DÖNEMİ YÖNETİM KURULU

Asil Yönetim Kurulu:

  1. Mehmet Genç (Başkan)
  2. Şahin Avşar
  3. Adem Doğan
  4. Ufukhan Özer
  5. Abdullah Altunkes
  6. Yusuf Gürlek
  7. Dr. Eymen Namazcı
  8. Erhan Çavga
  9. Salih Güzel
  10. Av. Ahmet Özcan
  11. Veysi Akay
  12. Esra Uzun
  13. Ezgi Kayacan Tok
  14. Av. Said Ceylan
  15. Yusuf Ziya Çataklı
  16. Hacı Altun
  17. Av. Mehmet Eren
  18. Prof. Dr. Ümit Terzi
  19. Hasan Hilmi Hakyemez
  20. Av. Saffet Öz
  21. Ferhat Öztürk
  22. Hüseyin Seyda Ertuğrul
  23. Av. Hasan Hamdullah Kadıoğlu
  24. Sedat Kurt
  25. Mehmet Tunç

Yedek Yönetim Kurulu:

  1. Süleyman Faruk Göncüoğlu
  2. Nazım Taşkın
  3. Mehmet Mete
  4. Ümit Doğan
  5. Av. Hüseyin Şahin
  6. Fatih Türkmen
  7. Av. Emir Avcı
  8. Hamdi Kocakaya
  9. Muhammed Avcı
  10. Ömer Faruk Güldeş
  11. Mahmut Akay
  12. Erhan Kaya
  13. Recep Bolat
  14. Sebahattin Kırtay
  15. Doğancan Gür

Denetim Kurulu Asil:

  1. Dr. Emrullah Şanlan
  2. Prof. Dr. Kemalettin Kuzucu
  3. Fatih Güldal

Denetim Kurulu Yedek:

  1. Yavuz Kul
  2. Erhan Sonkur
  3. Ömer Faruk Şafak

Kaynak: Abone Haber Özel: Sedat Kurt

selyus