Ana Sayfa TÜRKİYE EKONOMİSİ 12 Eylül 2024

Basın Camiasının marka ismi İlhan Çabukol, İTO Dijital Medya Müdürü oldu

Basın Camiasının tanınan ve sevilen marka ismi İlhan Çabukol, İstanbul Ticaret Odası’nda (İTO) Dijital Medya Müdürü olarak göreve başladı.

Basın Camiasının tanınmış marka ismi İlhan Çabukol, İstanbul Ticaret Odası’nda (İTO) Dijital Medya Müdürü olarak yeni görevine başladı. Uzun yıllara dayanan kariyeri boyunca, çalıştığı kurumların ve liderlerin başarılarını ulusal medya, televizyon, yazılı basın, dijital platformlar ve yerel mecralarda gündeme taşımayı ustalıkla başaran Çabukol, medya stratejilerindeki derin tecrübesiyle dikkat çekiyor.

1971 yılında Giresun’un Şebinkarahisar ilçesinde doğan İlhan Çabukol, Yazı İşleri Müdürlüğü, Haber Müdürlüğü ve Genel Yayın Yönetmenliği gibi etkili görevlerde bulunmuş, medya dünyasında saygın bir yer edinmiştir. Ayrıca, iki internet sitesinin kurucusu olarak dijital medyanın yükselişine öncülük eden Çabukol, kamuda Beyoğlu Belediyesi, Tuzla Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı gibi önemli kurumlarda basın danışmanlığı yaptı.

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ve Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın ulusal ve yerel medyada en çok konuşulan isimler olmasında büyük pay sahibi olan Çabukol, çalıştığı kurumların başarı hikayelerini gündemde tutmayı ve medya görünürlüğünü artırmayı her zaman başarmıştır.

Marmara Üniversitesi’nde yüksek lisansını tamamlayan İlhan Çabukol, evli ve üç çocuk babasıdır. İstanbul Ticaret Odası’nda dijital medyanın gücünü artırma ve dijital dönüşüm süreçlerine öncülük etme görevini üstlenen Çabukol’a, görevinde başarılar diliyoruz.

Kaynak: Güne Bakış Haber

selyus