Ana Sayfa TÜRKİYE EKONOMİSİ 10 Eylül 2024

Milletvekili Soylu’dan Ümraniye Esnaf ve Sanatkarlar Odası’na ziyaret

Önceki Dönem İçişleri Bakanı ve İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, Ümraniye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Özdil ile Yönetim Kurulunu ziyaret etti.

İstanbul Takipte’nin haberine göre Odada gerçekleşen ziyarette Başkan Özdil, Soylu’ya yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Yolsuzluklarla mücadele eden Ümraniye Esnaf odası Başkanı Mehmet Özdil’e her zaman destek olan önceki dönem İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, toplantıda ayrıca esnafın sorunları ve taleplerini dinledi.

Dostlukları çok eskilere dayanan ve zaman zaman bir araya gelen Süleyman Soylu’nun bu ziyareti Başkan Mehmet Özdil’i ziyadesiyle memnun etti.

Toplantıda bir konuşma yapan Soylu, Ticaret Bakanlığı’nın da müdahil avukat atadığı devam eden eski yönetimin vakıf marifetiyle usulsüz devrettikleri mülkiyeti ve 13 yöneticisinin Ağır Cezada yargılanıp ceza aldıklarını ve Yargıtay’da onayladığı için binaların 3 defa yerel mahkemede kazanıldığını müjdeledi.

İstanbul Milletvekili Soylu’nun ziyareti ile ilgili bir açıklama yapan Ümraniye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Özdil, “Sayın Bakanımızın bu güne kadar odamıza verdiği destek ve hizmetlerden dolayı kendisine yönetim kurulunun huzurunda teşekkür ederim. Kıymetli Bakanımızın desteğini her zaman yanımızda görmek bizleri ayrıca memnun ediyor.

Ziyaretlerinden dolayı kendisine teşekkür ederim” dedi.

Başkan Özdil, Soylu’ya ziyaretlerinden dolayı plaket takdim etti. İstanbul Takipte Haber Merkezi

selyus