Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 15 Ekim 2024

AK Parti Ümraniye’nin tecrübeli ismi Zülfikar Anbarkaya, teşkilatlara seslendi

AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcısı Zülfikar Anbarkaya, 22 yıldır birlikte yol yürüdüğü Ümraniye teşkilatlarına seslendi.

AK Parti’nin vizyon ve misyon sahibi Anbarkaya, ilçe teşkilatlarını yönetecek bilgi, birikim ve tecrübeye sahip olduğunu belirterek, önümüzdeki günlerde başlayacak olan kongreyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Zülfikar Anbarkaya açıklamasında şu sözlere yer verdi:

“Saygıdeğer Ümraniyeli hemşehrilerim, kıymetli dava ve yol arkadaşlarım; AK Partimizin kurulduğu günden bugüne kadar teşkilatımızın mahalle teşkilatından ilçe yönetimine ve icra kuruluna kadar ara vermeden tüm gücümle hizmet etmenin gururu ve onurunu yaşamaktayım. “Halka hizmet Hakk’a hizmet” düsturuyla çıktığımız bu yolda; Mahalle Gençlik Kolları Kurucu Başkanlığı, Teşkilatlanma Başkan Yardımcılığı, İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği, İlçe Başkan Yardımcılığı, İlçe Seçim İşleri Birim Başkanı olarak vatanımızın ve milletimizin hizmetkarı olmak adına görevlerimi yerine getirdim ve yerine getirmeye devam ediyorum.

AK Parti teşkilatımızın ilçe kongresinde Ümraniye İlçe Başkanlığı’na aday olduğumu sizlerle paylaşmak istiyorum. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ve Türkiye Yüzyılı hedefi doğrultusunda hep birlikte çalışmak için desteğinizi ve dualarınızı bekliyorum. Teşkilatımızın tüm birimleriyle birlikte “gidilmedik kapı ve dokunulmayan kalp” bırakmayacak şiarıyla canı gönülden çalışmaya hazırım.

Kongremizin Ümraniye’mize, İstanbul’umuza ve Türkiye’mize hayırlı olmasını temenni ederim” dedi.

selyus