Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 26 Haziran 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Partide nöbet değişimine gittik, plan çerçevesinde başka tasarruflarda da bulunacağız”

Erdoğan, “Önceki gün yapılan MYK toplantımızda bazı illerimizde nöbet değişimine gittik. Kendi takvimimiz ve hareket planımız çerçevesinde başka tasarruflarda da bulunacağız. Sabırla, kararlılıkla ve basiretle yöneteceğimiz süreç neticesinde inşallah milletimizin bizden beklediği değişimi gerçekleştireceğiz.”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı’nda bir konuşma yaptı. İç ve dış siyaset konularına değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, partideki değişimlerden bahsetti.

“KIZILCAHAMAM’DAKİ TOPLANTIMIZDA SEÇİM SONUÇLARININ ADETA MR’INI ÇEKTİK”

Kızılcahamam’da gerçekleştirilen 31. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nı başarıyla gerçekleştirdiklerini dile getiren Erdoğan, “Toplantımızda ekonomiden dış politikaya, güvenlikten eğitime, siyasetten seçim sonuçlarına farklı alanlarda kabine üyelerimiz ve parti yöneticilerimiz sunumlarını yaptılar. Toplantımızda hem senim sonuçlarının adeta MR’ını çektik hem de önümüzdeki döneme dair yol haritamızı şekillendirdik. Önümüzdeki hafta başında 1-2 Temmuz tarihlerinde belediye başkanlarımızla bir araya geleceğiz. İnşallah bu toplantımızı da icra ettikten sonra artık tam kapasite ülkemize, milletimize ve şehirlerimize hizmet etmeye odaklanacağız” dedi.

“KENDİ TAKVİMİMİZ VE HAREKET PLANIMIZ ÇERÇEVESİNDE BAŞKA TASARRUFLARDA DA BULUNACAĞIZ”

Ekonomide tüm bu adımları atarken, milletin sandıkta verdiği karnenin ışığında partideki yenilenme sürecini hayata geçireceklerini ifade eden Erdoğan, “Siyasette en büyük kriterimiz, milletimizin beklentileri ve verdiği nottur. Ne yapıyorsak milletin aynasındaki aksimize bakarak yapıyoruz. Önceki gün yapılan MYK toplantımızda bazı illerimizde nöbet değişimine gittik. Kendi takvimimiz ve hareket planımız çerçevesinde başka tasarruflarda da bulunacağız. Sabırla, kararlılıkla ve basiretle yöneteceğimiz süreç neticesinde inşallah milletimizin bizden beklediği değişimi gerçekleştireceğiz. Biz siyasi partilerden bir parti değiliz. Biz kökü mazide, gözü atide olan bir dava hareketiyiz. Başkaları gibi kırarak, dökerek ve dışlayarak ve tüm faturayı birilerine keserek siyasette yol yürümek bize yakışmaz” ifadelerini kullandı. İHA

selyus