Pendik Belediyesi Arama Kurtarma Ekipleri (PEAK) sel felaketinin yaşandığı Kastamonu’da. Ekipler, AFAD koordinesiyle bölgedeki arama kurtarma ve lojistik faaliyetlerine destek veriyor.
Daha önce yangın felaketinin yaşandığı Antalya’daki söndürme çalışmalarına destek veren Pendik Belediyesi Arama Kurtarma Ekipleri bu kez sel felaketinin yaşandığı Kastamonu’nun Bozkurt ilçesine gidiyor. Pendik AKOM’da hazırlıklarını tamamlayan ekipler 13 personel, bir arazi aracı, bir keşif aracı ve bir kepçeyle bölgedeki çalışmalara destek verecek. Ekipler, Kastamonu’ya vardıklarında AFAD koordinesiyle arama kurtarma ve lojistik faaliyetlerinde bulunacak, vatandaşların yaralarını sarmaya çalışıyor.
![](https://www.istanbultakipte.com/wp-content/uploads/2025/01/vakif-katilim-kck.png)
Pendik Belediyesi Arama Kurtarma Ekipleri Kastamonu’da sel felaket bölgesinde
Benzer Haberler
-
Sultanbeyli Belediyesi ‘SAKUT Gönüllüsü Eğitim Programı’ başlattı
-
Bağcılar’da Kentsel Dönüşüm kapsamında 587 bağımsız bölümün yıkımı tamamlandı
-
İstanbul Valisi Gül: “Ruhsatı ve Kültür Bakanlığından işletme belgesi olmayan otelleri kapatacağız”
-
Arnavutköy Belediyesi: bütçe fazlası veren tek ilçe belediyesi
-
Esenyurt beklenen Marmara depremine hazırlanıyor
-
Esenyurt Belediyesi Başkan vekili Can Aksoy, muhtarlarla buluştu
-
Alper Yeğin, hazıra konma konusunda Ekrem İmamoğlu’nu aratmıyor!
-
Tahir Büyükakın, “Ekrem İmamoğlu yalan söylüyor
-
Esenyurt’ta atık ilaçlar çöpe değil, imhaya gidiyor
-
Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü: “İstanbul’un içme suyuna Düzce’den kanalizasyon karıştığını görüntülü ispat edebiliriz”
-
İBB’den toplu ulaşıma yüzde 35 zam
-
Esenyurt Belediyesi Başkan vekili Can Aksoy, mahalle ziyaretlerine başladı