Sancaktepe’de yol kenarındaki bir kuyuya düşen köpek kuyuda mahsur kaldı. Kendi çabalarıyla kurtulamayan köpek için itfaiye ve Sancaktepe Belediyesi ekipleri devreye girdi. Köpek, ekiplerin çalışması sonucu mahsur kaldığı yerden kurtarıldı.
Sancaktepe’de Eyüp Sultan Mahallesinde geçtiğimiz günlerde yaşanan olayda, Ulubatlı Hasan Caddesi ve sevenler Caddesi kesişim noktasında yol üzerinde bulunan kuyuya bir sokak köpeği düştü. Kuyuya düşen köpek kendi çabalarıyla kuyudan kurtulamadı. Köpeğin kuyuda mahsur kaldığını fark eden ekipler harekete geçti. Sancaktepe Belediyesi ve itfaiye ekipleri köpeği kurtarmak için çalışma başlattı. Mahsur kalan köpek ekiplerin çalışması ile kurtarıldı. Köpek, veteriner hekimler tarafından bakımları yapılmak üzerine Sancaktepe Belediyesi Hayvan Barınağına götürüldü.

Sancaktepe Belediyesi kuyuda mahsur kalan köpeği kurtardı
Benzer Haberler
-
Bakan Kurum: “Hep birlikte elimizi, gövdemizi taşın altına koymak durumunda olduğumuzu, burada net bir şekilde ifade ettik”
-
Ümraniye’de kentsel dönüşüm hızla devam ediyor: Örnek daireler ziyarete açıldı
-
Bakan Kurum: “İstanbul’da halen acil dönüşmesi gereken 600 bin konut var. Hep söylüyoruz. Deprem, siyaset üstü bir konudur”
-
İstanbul’da ki Kentsel Dönüşüm Zirvesine İBB ve 39 ilçe belediyesi davet edildi
-
İstanbul Valisi Gül, 2025 yılının ilk 4 ayının emniyet verilerini açıkladı
-
Sultanbeyli Belediye Başkanı Ali Tombaş’ın oğlu dünya evine girdi
-
Ümraniye’de Karadeniz rüzgarı esti
-
Başkan Aksoy, “Lavanta Emekli Evi” projesini tamamlayarak açılışını gerçekleştirdi
-
Sultangazi Belediye Başkanı Dursun işçilerle birlikte halay çekti
-
Sultanbeyli’de yaşlılara büyük hizmet
-
Karaköy ve Mercan’da İBB’nin otopark eziyeti: “CHP zihniyeti, yıktılar tekrar yapmıyorlar”
-
Yolsuzluk soruşturmasında ‘ev hapsi’ uygulanan İSKİ Genel Müdürü Şafak Başa’nın Savcılıkta verdiği ifade ortaya çıktı