Ümraniye’de; Ümraniye Belediye Başkan Yardımcılarının adını kullanarak insanları dolandırmaya kalkan şahıs veya şahısların olduğu tespit edildi. Konu üzerine hassasiyetle duran Ümraniye Belediyesi, vatandaşları uyarmayı bir görev addederek açıklama yaptı.
Ümraniye’de Ümraniye Belediye Başkan Yardımcılarının adını kullanarak insanları dolandırmaya kalkan şahıs veya şahısların olduğu tespit edildi. Konu üzerine hassasiyetle duran Ümraniye Belediyesi, vatandaşları uyarmayı bir görev addederek açıklama yaptı.
ÜMRANİYE BELEDİYE BAŞKANLIĞI’NDAN ÖNEMLİ DUYURU!
“Bazı kötü niyetli şahısların kişi veya kuruluşları telefonla arayarak Ümraniye Belediye Başkan Yardımcılarının adını kullanmak suretiyle maddi yardım talep ettikleri ve vatandaşlarımızı dolandırmaya çalıştıkları tespit edilmiştir. Konunun belediyemiz ve yetkilileriyle herhangi bir ilişkisi bulunmamaktadır. Vatandaşlarımızın bu kişi ya da kişilere itibar etmemeleri, emniyet ve adli makamlara haber vermeleri önemle duyurulur.”
Hasan CAN
Ümraniye Belediye Başkanı