Ana Sayfa YAŞAM 26 Ekim 2024

Yozgat ve Tokatlılar Sultanbeyli’de buluştu

Başkan Tombaş, “1. Sultanbeyli Memleket Günleri bugün; Tokatlı ve Yozgatlı hemşehrilerimize ev sahipliği yaptı. İstanbul’un dört bir yanından gelen misafirlerimiz, Tokat ve Yozgat yörelerine ait kültürel ve yöresel değerlerle buluştu” dedi. 

Sultanbeyli Belediyesi’nin düzenlediği ‘1. Sultanbeyli Memleket Günleri’ devam ediyor.

Her gün memleket derneklerini sahne aldığı etkinliğin 6. gününde Sultanbeyli Tokatlılar Derneği ile Sultanbeyli Yozgatlılar Derneği program yaptı.

Memleket slaytlarının ardından protokol konuşmalarının yapıldığı gecede illerin yörelerine ait ürünler yer aldı.

Programa Sultanbeyli Kaymakamı Kemal Şahin, Sultanbeyli Belediye Başkanı Ali Tombaş, Sultanbeyli Kurucu Belediye Başkanı Ali Nabi Koçak, AK Parti Sultanbeyli İlçe Başkanı Ayhan Üşdi, Sultanbeyli Yozgatlılar Dernek Başkanı Selim Aydın, Sultanbeyli Tokatlılar Dernek Başkanı Mehmet Bolat, Tokat ve Yozgatlı vatandaşlar katıldı.

Programda bir konuşma yapan Sultanbeyli Belediye Başkanı Ali Tombaş, “1. Sultanbeyli Memleket Günleri bugün; Tokatlı ve Yozgatlı hemşehrilerimize ev sahipliği yaptı. İstanbul’un dört bir yanından gelen misafirlerimiz, Tokat ve Yozgat yörelerine ait kültürel ve yöresel değerlerle buluştu.

Kaymakamımız Kemal Şahin, Belediyemizin Kurucu Başkanı Ali Nabi Koçak ve siyasi partilerimizin ilçe başkanlarıyla birlikte hemşehrilerimizle buluşmanın mutluluğunu yaşadık.

Katkılarından dolayı Sultanbeyli Tokatlılar Dernek Başkanı Mehmet Bolat’a, Sultanbeyli Yozgatlılar Dernek Başkanı Selim Aydın’a ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.”

selyus